Tortilla ROYAL MIX

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie
  • Tortilla ROYAL MIX


Hot Nu

Tortilla ROYAL MIX

Tortilla ROYAL MIX este o specialitate savuroasa si satioasa ce imbina TREI tipuri de carne: de PUI, de CURCAN si de VITA si salate la alegere.
Lipia fierbinte este unsa cu guacamole si se adauga una sau mai multe salate: salsa, castraveti murati, salata de varza, porumb fiert, salata de fasole, salata de morcov si telina, ardei iute. Cele trei tipuri de carne sunt pregatite cu grija pentru a-si pastra textura fina si atat de moale incat sa se topeasca in gura. Perfect condimentata si asezonata, Tortilla ROYAL MIX este un deliciu.

PRETUL NOSTRU :
28,99 RON

Availability: title In stoc

* campuri obligatorii

Tortilla ROYAL MIX este o specialitate savuroasa si satioasa ce imbina TREI tipuri de carne: de PUI, de CURCAN si de VITA si salate la alegere. Lipia fierbinte este unsa cu guacamole si se adauga una sau mai multe salate: salsa, castraveti murati, salata de varza, porumb fiert, salata de fasole, salata de morcov si telina, ardei iute. Cele trei tipuri de carne sunt pregatite cu grija pentru a-si pastra textura fina si atat de moale incat sa se topeasca in gura. Perfect condimentata si asezonata, Tortilla ROYAL MIX este un deliciu.;

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Write Your Own Review for Tortilla ROYAL MIX