BEST NACHOS

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie
  • BEST NACHOS


NACHOS

Nachos este un aliment mexican pe baza de porumb care se poate servi ca o gustare sau preparat cu ingrediente pentru a face o masă completă. În forma lor cea mai simplă, nachos sunt tortilla chips-uri sau totopos acoperite in branza topita.

In forma lor originala, NACHOS, este obtinut din tortilla de porumb prăjit acoperit cu brânză Cheddar, topita si ardei murat jalapeno.
PRETUL NOSTRU :
8,99 RON

Availability: title In stoc

* campuri obligatorii

Nachos sunt o mancare mexicana faimoasa din porumb asociata cu Tex –Mex care poate fi facuta rapida si servita ca snack sau poate fi preparata cu mai multe ingrediente si sa devina o masa in toata regula. In forma lor cea mai simpla, nachos sunt chipsuri de tortilla acoperiti cu branza topita. Au fost inventati in 1934 de catre Ignacio “Nachoâ€ Anaya sub forma de tortilla de porumb prajita acoperita cu branza cheddar topita si serviti cu ardei iuti jalapeno murati.
O forma de branza procesata amestecata cu ardei iuti si alte mirodenii este de multe ori folosita in locul branzei rase proaspete in locatiile cu productie in masa, cum ar fi scolile, cinematografele, arenele sportive si magazinele, sau oricand folosirea branzei proaspete poate fi logistic imposibila. O astfel de branza procesata este denumita in SUA "nacho cheese"- branza pentru nachos, "queso cheese" sau "stadium cheese"-branza de stadion. Desi la inceput a fost creata ca o sursa mai ieftina si mai convenabila de topping pentru nachos, acest sos a devenit foarte popular in SUA si se gaseste in multe restaurante mexicane si in multe alimentare (Frito-lay, Tastitos, Taco-Bell).

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Write Your Own Review for NACHOS