INELE DE CEAPA PANE

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie
  • INELE DE CEAPA PANE


INELE DE CEAPA PANE

Ceapa pane sau inelele de ceapa sunt un fel de mancare foarte cunoscut in SUA, Canada, Anglia, Australia si in unele parti din Asia. Originile exacte nu se cunosc, dar in 1933 a aparut o reteta a inelelor de ceapa intr-o reclama Crisco din New York Times Magazine. Lantul de restaurante Pig Stand din Oak Cliff, Texas(detineau 100 de restaurante in anii 40 in SUA), sustine ca au inventat acest fel de mancare la inceputul anilor 1920.

PRETUL NOSTRU :
6,49 RON

Availability: title In stoc

* campuri obligatorii

Crusta rumena si aurie invaluie miezul cremos si dulceag al cepei, asa ca pe langa aspectul extrem de apetisant, inelele de ceapa sunt si teribil de gustoase. Inele de ceapa sunt un delicios preparat vegetarian care poate fi servit ca un fel de mancare sofisticat sau poate bucura orice copil. Daca doriti sa va potoliti foamea in asteptarea felului de masa principal, La Tortilla va ofera acest inspirat aperitiv.


Ceapa pane este un aperitiv excelent, plin de savoare. Indragita de multi, ceapa pane este un aperitiv perfect, cu un gust special si inedit: combinatia dintre textura crocanta a pane-ului si miezul dulce si untos, este una de succes.

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.


Write Your Own Review for INELE DE CEAPA PANE