Ce este Cidrul?
Definitia international acceptata a Cidrului este urmatoarea: Cidrul de Mere este o bautura obtinuta din fermentarea sucului de mere fara adaugarea de alcool distilau. Pot fi adaugate zahar sau suc de mere proaspat dupa incheierea procesului de fermentare. Majoritatea tipurilor de Cidru sunt carbonatate.
In ultimii ani, cidrul a cunoscut o renastere extraordinara.
In ziua de astazi, este o foarte populara alternativa la bere sau vin, si o alternativa naturala pentru alte bauturi alcoolizate cu arome artificiale.
Obtinut din suc de mere fermentat, la care se dauga suc de mere proaspat, zahar si arome naturale pentru a obtine o bautura cu un gust proaspat si delicios de cidru de mere. Fara indulcitori, arome sau coloranti artificiali
Produsul se distinge de celelalte mărci atât prin gustul premium, revigorant, cât și prin designul de înaltă calitate, modern și exclusivist.
Gustul proaspăt și răcoritor al cidrului Somersby (4,5% alcool) este cel mai bine pus în valoare atunci când se servește cu gheață.
Momentul perfect pentru a savura un Somersby este seara, după orele de muncă sau la apus, la petrecerile târzii, împreună cu cei apropiați.
Cidrul Somersby se bucură deja de o serie de premii de recunoaștere internațională – Produsul Anului în Polonia, în 2013, medalia de aur pentru Cel mai bun cidru dulce în Suedia, iar anul acesta, în cadrul Australian Drinks Awards, a primit premiul Best Sales Achievement – Cider.
Continut de alcool: 4.5% alcool
Necesita validare varsta | Da |
---|